Expertise

Studieafdeling
Dankzij haar knowhow en expertise is J. Hermans & Co één van de koplopers in haar vakgebied.
Onze doelstelling is dan ook om samen met U Uw meest kritische wensen te vertalen in een optimale technische en esthetische oplossing voor Uw geveltoepassing. Om dit te kunnen waarborgen kan J. Hermans & Co beroep doen op haar studieafdeling die enerzijds jarenlange ervaring heeft, en anderzijds ook regelmatig opleiding volgt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn dan ook graag bereid om U, zowel tijdens voorstudie, als tijdens de uitvoering technisch bij te staan.  Na bestelling worden al Uw wensen vertaald in uitvoerig gedetailleerde plannen welke dan, na Uw goedkeuring, dienen als basis voor de uitvoering. Tijdens de uitvoering zorgen onze projectleiders ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens plan, en volgens de gemaakte afspraken. Bovendien zullen zij met U meedenken om de uitvoering zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Productie
Ook in haar productieafdeling kan J. Hermans & Co beroep doen op de vakkennis van haar medewerkers. De door de architect goedgekeurde uitvoeringstekeningen worden door de studieafdeling vertaald naar gedetailleerde productiedossiers. Deze productiedossiers worden dan opgenomen in een strikte planning. In onze productiehallen hebben wij alle soorten bewerkingsmachines ter onze beschikking waaronder zaagmachines, ponsen, stansmachines, snijtafel, hoekverlijming, en een CNC-gestuurde LVD-plooibank.

Uitvoering
Onze projectleiders zorgen ervoor dat Uw meest kritische wensen vertaald worden naar Uw bouwproject. Van zodra de plannen goedgekeurd worden, zorgt  J. Hermans & Co voor een correcte, vlotte en flexibele uitvoering. Een professionele projectopvolging, gecombineerd met een eigen transportdienst, alsook eigen montageliften, een ervaren team van eigen werknemers en een netwerk van betrouwbare onderaannemers, zijn maar enkele van de elementen die hiertoe bijdragen.